Str. Sperantei, Nr. 86, Bragadiru, Ilfov

Tipuri de etansare

Etansare 2Z

Fara contact de etansare cu tabla de otel scut de simplu si de a face ieftin. unsoare impiedica patrunderea aspra impuritati. Permite cea mai mare viteze. Este folosit cu adancul rulmenti radiali cu bile.

Etansare 2S

Sigiliu cu un singur labirint intre partea foaia si buze de cauciuc care dirijeaza etansare de contact. Frecarea si vitezele sunt aceleasi ca si in cazul 2RS dar ofera mult mai bine protectie impotriva brute Particulele de impuritati. Aceasta este foarte sistem de inchidere bun: foaia o parte protejeaza etansare contra sol, praf si particule brute. La in acelasi timp, face labirintului cu partea din cauciuc. cauciuc parte asigura o etansare de contact care impiedica patrunderea mai fina impuritati, apa, umiditate, abur etc Potrivit pentru conditii neutre din cauza prezentei materiale straine. Este folosit cu lagarul Y (standard) si adanc rulmenti radiali cu bile.

Etansare 2RS

Tipul mai vechi al sigiliului unic. Previne patrunderea solului, a prafului si apa si de expus impactul particulelor abrazive este mai mult decat unele consumabil noi tipuri de sigilii. Din cauza frecare extinse, permise vitezele sunt mai mici. A fost treptat inlocuit cu imbunatatit Versiunile de (2S). Din cauza motive traditionale rulmenti Y cu acest tip de sigiliu nu au marca de etansare suplimentara. Aceasta este utilizat cu Y si lagarele adanci rulmenti radiali cu bile.

Etansare 2F

Etansare dubla; protectie acopera plasat pe interior inel protejeaza impotriva dur Particulele de impuritati si marcile labirintul cu foaia o parte a sigiliului; atunci de etansare de tip 2S, cu labirint intre foaia o parte si buza de cauciuc care realizeaza etansarea de contact. Frecarea si vitezele sunt cele La fel ca si cu 2S, dar are mult o mai buna protectie impotriva Particulele de impuritati brute. Este sistem de inchidere foarte bune: o parte foaie protejeaza sigiliul din sol, praf si aspra particule. In acelasi timp face labirintul cu Directiva pentru o parte din cauciuc. Partea din cauciuc asigura etansarea de contact care impiedica patrunderea a impuritatilor fine, apa, umiditate, abur etc. Potrivit pentru conditii mai grele datorate la o mai buna protectie impotriva chestiuni straine. Este folosit cu Fig. 6 Sigilarea 2B Lagarele Y (standard).

Etansare 2T

Prin constructie este acelasi ca 2S, cu exceptia buzelor de cauciuc este triplat. Prin urmare, este mai bine, dar sigilii are frecare chiar mai mare. vitezele permise sunt mult mai mic, pana la 500. Rezulta din latimea inelului exterior si se aplica numai cu nevoi speciale rulmenti pentru sectorul agricol masini (practic standard, etansare pentru grapa cu discuri rulmenti) si in mai mica masura, Y - program de rulment (livrare se face in conformitate cu speciale cerere).

Etansare 2B

Etansare dubla contact, Design similar cu capac de protectie, dar 2F are buza de cauciuc sprijinindu-se pe foaia o parte a garniturii de contact de interior oferind o protectie suplimentara impotriva patrunderii mai fina impuritati, apa, umiditate, abur etc Frecarea este mai mare decat cu viteze 2F si sunt permise aproximativ 50% mai mic. Este folosit cu Lagarele Y (Livrarea se face in functie de cerere speciala).

Etansare 2TB

Etansare dubla, 2T combinatie si otel de protectie mai puternica. Frecare si vitezele sunt aceleasi ca 2T, dar considerabil mai bune protectie impotriva murdariei dur. se aplica acest tip de etansare in masini agricole. Otel de protectie protejeaza impotriva sol, praf, murdarie aspra si Impactul mecanic asupra garniturii. Triple buzele de etansare realizeaza contacte de etansare care previne penetrarea de murdarie fine, apa, umed, etc. Potrivit pentru lucru dificil cu conditiile agresive prezenta materiei straine. Folosit cu Y unitati care poarta 2TB.